я буду мовчати

Яна Стружицкая
Я буду мовчати до самої пізньої ночі,
Жодної думки або ж болючого слова.
Ви не дивіться так в мої темнії очі,
Адже чужою є для вас моя мова.


Ваш профіль неначе картина Моне,
Такий ідеальний,занадто красивий.
Але тримає за руку мене кляте «не»,
Не гарний,не мій,не вразливий.

Нехай наша зустріч лише випадковість,
Але життя моє, як породжений страх.
Думки про майбутнє - це хвора свідомість.
І вільний ,крилатий схвильований птах!