Ти шукаеш любов

Ирина Украинец
 Ти шукаеш любов,
 там де її нема
 ти палиш мости
 хоча дорога одна

 Ти бачиш наскрізь
 та не бачиш себе
 ти ріжеш ножем
 свою душу й мене.

    Я так не можу
    Я так не хочу
    Я знов у дощі
    Крила зламав
    тебе наздогнав
    все би віддав,
    та ти знов у тиші.


  Ти найбільша любов
  що в серці жила
  моя ніжна Асоль,
  що так прагла тепла .

       Я так не можу
    Я так не хочу
    Я знов у дощі
    Крила зламав
    тебе наздогнав
    все би віддав,
    та ти знов у тиші.