М й виб р

Надежда Замкова
Ти прекрасний ,як людина вітру в жаркий день
Ти річка,яка журчить і стрімко в"ється
По гірському склоні
Ти сонечко яке гріє влітку
І ти поцілуєш мене в щічку
Будемо кохати один одного до забуття
І не буде назад вороття
Я тобою дихаю,я тебе кохаю
І другоо я нікого незнаю,
Кого могла б полюбити отак
Ти чистий,ти ,як янгол зійшовший з небес до мене
Єдиний,коханий,милий,я хочу тебе знов
І знов в цьому виявляється моя любов.