Побажання

Людочка Самойлова
Щоб файно жилося, щоб горя не знати,
Щоб кожному склалося  щастя спіткати,
Щоб щедрими були і були багаті
На хліб і на сіль, і на думки крилаті!

Та щоби ніяк  не підвело здоров’я,
Життя негативом не повнило долю.
Не раз відпочити на морі, на дачі,
В роботі сприяли успіх і удача,

Щоб друзі завжди  були щирі, відверті,
Ще дуже важливо – в їх щирість повірте!
І щоб окружали повагою діти,
Життя на любов відкривало кредити,

Та щоб по кредитам платилось коханням
І з ранку до ночі, і з ночі до рання…      
Себе відчувати ніби то у казці,
Терпіння, наснаги и Божої ласки!