Я так хачу на ёй пагаварыць!

Людмила Брановская
 

   Ужо больш за месяц, як я на радзіме мужа.
   Пауночнае прывабна хараство.
   Магутную раку люблю я дужа.
   Тайга грыбное раскрывае рамяство.

   Мне добра тут. Адпачываю адмыслова.
   Ды толькі нечага мне усё ж душа баліць.
   Я так засмучана, не чуушы роднай мовы.
   Я так хачу на ёй пагаварыць!