Накип ло

Рина Катерина
Очніться! Порвіте в серці грати
зламайте арматурою стіну!
Бо ваша мати, рідна мати
Повинна жити, як в Раю.

Вставайте! Будьте не байдужі ви
Бо, це зачепить кожного із нас
Не стійте, прошу, у стіни
Раптом вистріли у спину - то беркут чи спецназ!!!