Я четверта планета

Игорь Герасименко Кременчугский
Я – четверта планета в сердечній системі твоїй,
 та орбіту твою так скривляють розриву погрози,
 щоб осяяний Сонцем, ще глибше топив сніговій,
 щоб зігріті Тобою, ще дужче душили морози.

 Хай отримують інші побільше міцного тепла
 й розімлілі дрімаютьпід музику вічного свята.
 Ти б зі мною, Кохана,хоч зрідка весною була…
І  четверта планета й не прагнула б третьою стати.

2003