Я жити без тебе не хочу

Лорелея 2
Я жити без тебе не хочу,
Життя без тебе - то гріх.
Тримати тебе за руки,
І чути веселий сміх.

Без тебе нема мені щастя,
Журба заплітається в коси,
Без тебе нема мені долі,
В долоні крапають сльози.

Ти подаруй мені сердце,
Жадаю дивитися в очі...
Без тебе небачу світу,
Я жити без тебе не хочу.