Коли покинеш ти мене

Кот Алекс
Коли покинеш ти мене
Зіжму дарунок твій в долоні
Підніму очі до небес
Щоб не заплакати, від болі

Буду триматись, скільки зможу
Аж до запаморочення, впавши
В думках промовивши: о боже
Яж мріяв, з нею бути завжди,

Але лиш мріяв,- не здійснив
Померли всі надії знов
Чи для того тебе любив?
Щоб вбити віру у любов

Промов не треба, все сказав
Тепер послухаю я сердце
В яке я сам, встромив кинджал
Щоб кров'ю, цю помилку стерти...