Людинi в дар дана людина

Настасья Сидорушка
Сьогодні був чудовий день,
і я дам шанс йому тривати...
стань подихом моїх легень,
бо без твого не можу спати.
Дивись у небо, зорі ріжуть
на смуги ніч,готуй кармани
Бо серце вже ніхто не втішить
і не залічить більше рани.
Самотність - то немов провина,
скувала ноги - я стою.
Людині в дар дана людина
а я себе - тобі дарю!