Танути морем

Алла Зеленецкая
Танути морем в тобі...Невичерпною силою
Ділить мене паскуда на сьогодні і завтра,
Мені вистача, або ні: ні волі, ні фарту,
Пити так пити, палити я кину завтра.

Танути морем в тобі...Мої плечі облізли,
Схоже знов відчувають, що я потребую змін-
Все закінчилось, але танцювати ніколи не пізно,
Я намагаюся бути без статусу "Він" -

Мені вистача, або ні: ні волі, ні фарту,
Пити так пити, палити я кину завтра...