22 22

Юра Григорыев
І знову ніч
І знову 22:22
Чому являєшся мені?
А може буде біль у сні?
А може я помру в собі?
А може зустріч у дворі,і ми сліпі
Напевне не з проста це все
І хтось кидає мені знак
Тебе я бачив в своїх снах
Переривалось все спонтанно так
І зупинитися ніяк...

Ти покладеш на мене всі надії
Забудь,усе це тільки мрії
І вітер мій,від мене зап`яніє
Чекаю вечора ,коли стемніє