Земля

Юра Григорыев
Холодним подихом повітря
Ти коло мене,не замерзла?
І наша революція щодня
Напустить в світ багато зла
І з часом доповзе війна
Вона мене з людьми звела
Тепер я з ними знову співа
І підіймайся з того дна
Моя земля!