На вна

Наталия Демедчук
А може він все ж подзвонить?
Він дзвонив тобі, завжди дзвонив.
А може він заговорить?
Скаже, що любить, любив
А раптом він пам’ятає?
Так само чекає, як ти?
І раптом просто не знає,
Чи треба це саме тобі?
Ночами не спить,
Телефон твій напам’ять знає,
Все хоче дзвонить,
Та вкотре не набирає?
Ти віриш у це,
Ти віриш собі…наївна.
Ховаєш від всіх лице.
Ти зовсім не об’єктивна.
Та він не подзвонить.
Ти ж знаєш.
І слова тобі не зронить.
Навіщо себе картаєш?
Ні, люба, він не подзвонить.
Він номер давно забув.
Не вибачиться, не заговорить,
Твоїм він ніколи не був.
Він не подзвонить.
Ти, моя люба наївна,
Лиш відпусти, відступи.
Що, любов пустослівна?
Терпи, моя люба, терпи.