Маленьки зирочкы

Наталия Малыхина
Нічка прийшла,
Спати пора.
Закривайте очки.
Спокійної нічки.

Хай казочка присниться.
До ранку добре спиться.
Тепленько у постільці.
Тінь блука по стінці.

Сон охороняє,
Чари нагоняє.
Сплять мої діточки -
Маленькі зірочки.
І я лягаю спати,
Бо з сонечком вставати.