***

Аляксандра Лунная
Цябе, я бачу кожны дзень,
Як толькі гляну ў люстэрка!
А хто ж ты ёсць, выява,
Што за мноё крочыць па жыцці?
Што прынесла ў гэты свет,
Што карыснага зрабіла?
І чаму за мноё ходзіш па жыцці?