набат

Королёв Дмитрий Федорович
Чуєш друже,який дме вітер?
І в котре чекає на нас ніч?
Діяти друже! Не треба літер
Ставай! Їдьмо на Січ

Зимові хмари до нас байдужі
Степами лунає дзвін – клич
Сідай на коня дорогий друже,
Чекає нова Січ!

Чи не козаче ми? На колінах?
 Ні! Зрозумій брат!
Чи не сини ми своєї країни?
Чуєш?
 Кличе набат!

17.12.2013