Там на небi, де зорi, стежки...

Владимир Прохода
Там на небі, де зорі, стежки,
По ним ходять, блукають всі долі,
Умістився мій шлях на долоні,
Мить одна всі прожиті роки...

Все що мав, що нажив ,то вони:
Дні і ночі, хвилини кохання,
Сподіваюсь, що з ним і остання,
А для вічності, щирі рядки...

Дай їм Боже ввібрати слова,
Мою ніжність,ранкові всі  роси,
Що омиють, ще Юності коси
І душа там моя заспіва...

До домівок птахи прилетять,
І розквітне моя Україна,
Зазвучить мова в ній солов'їна,
Де зірки молитви шепотять....


 П.В.М.         17.12.2013г.