Теплом кохання серце лиш живе

Анатолий Заступ
Вщент зрадить розум , витримка і доля,
Зламає прошлих років сенс.
Зненацька напрямок міняє воля
І я втрачаю свій останній шанс.

Все пропадом ... рятуєш знову,
Теплом кохання серце лиш живе.
Ти краща із жінок – до слова,
Врятованого...  не лишай мене.