Свого бога прославляю

Зинаида Комарова
Свого бога прославляю
З ним шепочусь у ночі
Він мене благословляє
У промінчиках свічі.

Вчить мене,як радість людям
Дарувати без кінця
Не судить,дать змогу суддям
вимірять людське життя.

Розмовляю з ним, як з татом
Він любов,ю живить все
І надходить в душу святом
Найдорожчій над усе.

Він дарує радість віри
Кличе нас до співчуття
Вибачає всім невірам
зве у вічнеє життя.