А на майдане неспокiйно знову

Валерий Вестов
А на майдане неспокiйно знову,
Там обіцяли дойную корову,
А баба с довгою косой казала,
Мабуть позычат и шматочек сала.
Відразу знизят у містах квартплату,
Негайно збільшат  пенсіі, зарплату,
Як Краiна запишеться в Европу,
То всi забудуть про російську joпу,
Зате пізнають европейску сраку,
Колы всю Краiну поставлять раком.