Укра нська нац я

Хриха Ру
Народ не спить. Народ стоїть.
Народ повстав за сто століть.
Мільйони там. Майдан вирує.
Не потім, зараз, владу розчарує.

Україна вийшла на майдани!
Тиранів час минув. Тепер наш час
настане.
Душа горить, а серце прагне
помсти!
Царя і уряд з ''тронів'' їх знести.

Минули роки. І що ми дістали?
Беркут з народом тоді воювали.
А в українців грошей немає,
за що і як жити ніхто досі не знає.

Боротьба за ЄС тут не іде.
Нас народу Ідея веде.
За життя і свободу нашого краю
українці себе вже в храмі
ховають.

Давно пани народ наш приспали.
І ми визнаємо, що довго так спали.
Вже тепер боятися не будем,
бо світ цілий побачив силу України.