Повернiть менi мить

Георгий Грищенко
Де мої веселі дні,
Може заблукали,
Звідкілясь прийшли сумні,
Радощі й пропали.

Може то така пора
У житті настала,
Як людина вже стара,
Хай би сумувала.
               
Тільки бачте молодим
Веселитись можна
Й не обмежена нічим
Особистість кожна.

Доля береже лиш тих,
Хто дітей ще родить,
Постаріють – геть від них,
Їм уже не годить.

Добре бути молодим
І веселим бути,
Гірше бути вже старим
І погано чути

Як то листя шелестить,
Соловей співає,
Поверніть мені ту мить,
Коли кров ще грає.
18.12.13.