Св тланка

Красный Саня
Дякую Світлана
За те що мене ламала
За повноцінно вислуханий біль
Просто замовкни і йди прямо сказала
Стала фільтром емоційного бруду
Терпіла вигадки
Як заявляв не можу і не буду
Я хотів повернутись до крихітки
Не раз збивала по рогах
Слухала й слухала
Який я нікчемний слимак
Як поставила тавро мала
Пані Світлана
Безмежно Вам вдячний
За відновлену ланку
За ваші зусилля, що не так пробачте