На посту

Красный Саня
Один серед чотирьох стін
Згорнувшись біля одної з них
Хаотичні думки зруйнованих мостів
І пульс повільно стих
Все дістало вже не можу
Порожнеча народжує смуток
Тим більше лінь множиться
І камінь в грудях крутить