Ненажери

Карина Людоговская
Вона ішла. Упевнено й рішуче.
Цариця в чорному, в руці – кинджал.
І поруч Пан кремезний і жирнючий,
Долонями потерши, здобич ждав.

Її їство – людськеє щастя.
Його спокуса – харч родинний.
Жахливе послано напасття,
Мільйони сожрано невинних.

Війна ішла. Упевнено й рішуче.
Людських життів жорстокий вор.
За нею чорний та жирнючий
Душі топтав – Голодомор.