Майданам

Диммониус
Сприймаєш це як поклик долі?
У пику правлячим панам
Під гаслом "За свободу волі!"
Виходиш гідно на майдан?

Голосиш: "Прагну до Європи!
Не хочу знову у "совок"!",
А сам сидиш на голій жопі
І до дефолту лише крок...

Там он кричать: "Даєш Рассєю!
На царство Путіна! Ура!"
Народе, я з тебе ... чумєю,
Ще не набридля ця мура???

Скажеш - "Прокинулась країна!"
Та ні - в верхах ідуть торги.
А продавати Батьківщину
Допомагаєш ти! Збагни!