Лина Костенко Дворы стоят в метелице из астр...

Попова Наталия Борисовна
Дворы стоят в метелице из астр,
Какая бело-синяя картина!
Но почему я думаю о Вас?
Давно должна уже все мысли кинуть,
Так просто всё - дистанция и час.
Уже забыла, не моя провинность,
То музыка напоминает Вас
И эта вот осенняя картина.
Так просто всё - звук музыки и час,
И чувств потоки хлынули лавиной.
Дворы стоят в метелице из астр.
О, как прекрасна и грустна картина!


Двори стоять у хуртовині айстр.
Яка рожева й синя хуртовина!
Але чому я думаю про Вас?
Я Вас давно забути вже повинна.
Це так природно - відстані і час.
Я вже забула. Не моя провина -
То музика нагадує про Вас
Та раптом ця осіння хуртовина.
Це так природно - музика і час,
І Ваша скрізь присутність невловима.
Двори стоять у хуртовині айстр.
Яка сумна й красива хуртовина!