Щоб було гарненько

Людмила Дзвонок
Добрий день, сніжок лапатий!
Ти покрий собою хати
І ліси, й поля, й долини,
І дороги, і стежини.
Килимком лягай рівненько,
Щоб було у нас гарненько!

Ти іди,сніжок, не бійся,
Похурдель - цим сам зігрійся!
Зачекались тебе діти -
Їм на місці не всидіти:
Хочуть гратись-забавлятись,
Бабі сніжній посміхатись!
                20.12.2013