Обiцянкою губить нас час...

Зинаида Комарова
Не відкладай на завтра те,
Що можна сьогодні зробити,
Не думай, що час твій прийде
І ще встигнеш вогонь запалити...

Не думай, що буде той час
Здійснить свою давнішню мрію,
Час лише, наближає нас
До межі, де гаснуть надії.

Обіцянкою губить нас час,
Бере у полон спокусливо.
Він розум тьмарить ураз
І вже чекаєш чогось соромливо.

В дійсності, час так летить
Обернусь і очам не повірю,
Аж зухвала сльоза затремтить,
Що пташки полетіли вже в вірій.

Не треба тліти - гори!
Від полум,я твій розум радіє
Не чекай, сама запали
Зірку ту,де здійсняться всі мрії!

А коли холодна зима
Сивим птахом волосся укриє!
Змогу мала сказати- ЖИЛА!
Горіла,ніколи не тліла!