Легенький Вiтер, Сонце, тепла Осiнь

Катерина Жебровська
Р.Коляда, п’єса для фортепіано
«……………………»

4.
Легенький Вітер, Сонце, тепла Осінь.
Тук-тук – підбори-кроки на бруківці.
Прозорий ранок. Музика. І досі
Співають промені на кожній квітці.

Тук-тук – підбори. Стрункість, легкість, ніжність,
Усе навкруг – Краса і винятковість.
Відтінки слів і звуків – тільки світлі,
І почуття сплітаються ранкові.

Осінні квіти, гіркувато-теплі,
Нагадують про мрії і бажання.
Тук-тук – підбори у ранковім темпі
Життя танцюють під Небес звучання.

20.12.2013