Йди геть з мого серця!

Темная Лилия
Зникай із нотаток,
Зникай із думок,
Зникай із життя -
Йди геть з мого серця!

Забирайся зі спогадів,
Забирайся зі снів,
Забирайся подалі -
Йди геть з мого серця!

Ти мене не кохав,
Ти мене продавав,
Ти мене розкрадав -
Тож йди геть з мого серця!

Не  хочу я бачити,
Не хочу я чути,
Не хочу я бути,
Йди геть з мого серця!
Йди геть!
Не вертайся!