Питання про щастя

Миклош Форма
Чи моїм почуттям не однаково,
групи котрої твоя кров?
Чи потрібно небесного знаку,
щоб казати тобі про любов?
Чи потрібно чекати ночі,
щоб слова пролунали нічні?
Чи потрібно заплющити очі,
щоби жити в щасливому сні?