Так легко

Шульженко Татьяна
Так лЕгко боляче зробити,
Нажаль, зворотні дії не можливі.
Твої обрАзи нікуди подіти.
З кривавих сліз душі моєї зливи.

Дивлюсь на тебе і тебе не знаю.
Тебе не відчуваю, не люблю.
Жахливо те, що я в душі тримаю.
Але тобі цього не поверну.



Иллюстрация
www.liveinternet.ru