Сулейман

Владик Батманов
Лезгийрин ад машгъур авур дуьньядиз
Зурба я т1вар,Сулейман,ви халкьариз
Зерре кьванни к1елиз-кхьиз тийижиз
Яратмишай ядигарар,Сулейман.

К1елайла на съездал ви шиирар
Гьейран хьана амукьналдай шаирар
"Гомер! лугьур Горькийди ваз ганай т1вар
Лезги халкьдин пайдах, дамах,Сулейман.

Ви гьунарар Москвадани акуна
Ленинан пак орден вуна къачуна
Халкь паталди на зегьметар чlугуна
Лезги халкьдин руьгьдин даях,Сулейман.


"Билбил" ктабдай