Люди кажуть

Николай Таранцов
 Наші правоохоронці
 Тільки но, пригріє сонце,
 На дороги виповзають
 Та машини зупиняють,

 Кішені грошей набьють
 І додому їх несуть,
 І не пьють, і не гуляють,
 Бо жінок своїх кохають,

 Може що, і так воно
 Нам з усього того що?,

 Хай горілку би жлакали
 Може б ліпше поздихали.