Так хочеться знайти таку...

Йоган Жан
В самотній кімнаті-самотні думки,
Такі ж самотні, як і серце.
Чи я тебе шукаю? Чи зможу я тебе знайти?
Із кожним днем частіш себе питаю.

Так хочеться відкритися комусь,
Такому рідному і до нестями
Закритись у кімнаті і мовчати,
Але сам не розумію до чого тянусь?!

Або до кого? Можливо лиш до тебе?
Лиш до одної, а може і не "лиш"?
А може ні кого, можливо ні до чого
А так хочеться ту, яка підійме мене ввись!

Так хочеться знайти таку...
А можливо і уже знайшов?!
Не знаю, я не знаю...
Так хочеться знайти таку...