Чом ти не прийшов?

Владислав Досыч
Чом ти не прийшов?
Як карієс знайшов
Я ж тебе чекала

Чи грошей не мав?
Чи часу не знав?
Мати не пускала?

І гроші я мав
І годину знав
І мати пускала

Найменша сестра
Бодай не зросла
Так пройде,сказала

А старша сестра
За руку взяла
В двері випихала

Поїдь братику
До дівчиноньки
Та що лікувала

Тече річенька
Невеличенька
Схочу перескочу

Відпустіть мене
Моя матіноко
До дантиста
не хочу.

18.12.13-=zeus=-