Чому так...

Алекса Алтария
Чому так важко мені надвечір?
Чи може мрії летять у вирій
Чи може те, що без тебе милий
Я проведу всі дні у муках

І так гірка ота розлука
І так пече, болить і мече
А ти не дав пояснити навідь
Чому нарешті я "такая сука"

І б'ється в бездні стримко сердце
І рве наружу піднятий тиск
У скроняк б'ється, регоче дещо
що без тебе не дає жить

І так би випить оту таблетку
Щоб попустило скоріше мене
Щоб із такої як я німфетки
вийшло те що так пече

І говорив, і бринів мий милий
Що так не треба, не треба робить!
А що я? Я малолєтка...
Яка без дурнощів не може жить