***

Патрик Святославович
Спілкуючись зі мною, вимикаєш емоції
Неначе спиш відвернувшись, на одному боці
Вся така серйозна, непохитна леді
А насправді, тендітна вся, скляна - твоя душа, як Бембі
Не показуй емоцій, адже я їх не вартий
Показуй тільки байдужість, це так схоже на правду