Просто

Тори Талина
Просто тобі не пишеться листів,
Просто я так і не розумію чого ж ти хотів.
Просто рима не приходить в гості.
Просто гадаю й кидаю я кості.
Ти просто загадка, яка ламає мою голову,
Просто не їм і скоро помру я від голоду!
Я просто не вірю ні одній особі сьогодні.
Просто живу на краю я безодні.
Ти просто чи не просто?
Але чому ж я реагую на усе так гостро?
Ти з'явився тоді коли не було ніякої надії,
Ти причина моїх сліз. Ти- мої мрії.
Хто я така?
Дихати важко...підлога м'яка...
Я вірити хочу, може літати,
Та замість того не перестаю я ридати....