Кохання

Юра Задорожный
Кохання це все що зосталося
Прекрасного в світі чудес
Так швидко в життя увірвалося
Це чудо спустилось з небес

Так швидко крізь мене промчалося
У серце попало стрілою
І може на світі зосталося
Ще древнєє слово любов

Можливо на світі лишилося
Містечко для слово любов
Аби моє серце навчилося
Кохати по справжньому знов

Аби моє серце ще билося
І киснем збагатилась кров
А щоб це кохання розбилося
Забув би що значить любов

Тому я не кваплюсь відкритися
Віддати усі почуття
Забути що значить журитися
Поринути у забуття

Прожите із нею,молитися,
Щоб ми пам"ятали завжди
Щоб ми забували спинитися
В коханні своїх почуттів

І може кохання не бачили
А може й не знали повік
Що серце тобі не пробачило
Й померло із нею в ту мить

Коли усього,що добився ти
Не стало в єдину ту мить
Коли серце о те досі билося
А без неї? В безодні лежить

Воно ще живе, все ще билося
Боялось нових почуттів
Лежало,вмирало,молилося.
До самого Бога,взлетів.