Stop haunting me!

Темная Лилия
В каком-то роде это приквел
или даже урезанная копия
"Йди геть з мого сердця".
___________________

Hiding from you
that's all I desire.
Stop haunting me -
you make me perspire.
It's getting here cold,
I'm feeling herе safe.
Don't ruin my world,
Please, go far away.