Як сонцем, лиш тобою жить

Анатолий Заступ
Для тебе світлом  посвітить
Серед похмурих днів,
Себе на шлях перетворить,
Твоїх  ступнів.

Во  ім’я  щастя послужить
Для втіхи  твоїх  днів.
Як сонцем, лиш тобою жить
Так хочеться мені.