Поводь себе тепл ше

Виктор Берллин
Поводь себе тепліше
Можливо знайдеш нарешті сектор
Той що між "краще" і "гірше"
проводить досить чіткий вектор

Лягай у ліжко напередодні
Добре їж, читай наніч
Щоб крім слова "сьогодні"
були інші причини для "пані"

Корисно їж, міцно стискай
Руки ніколи не опускай
Хіба, якщо дуже завзято
Хочуть прям вже обійняти

Поводь себе тепліше
Зима не дуже й голодна
Комусь може бути значно ліпше
Якщо не будеш така холодна..