страна Кенгуру

Михаил Артёмов Арт
Краiна Кенгуру
Хто ти моя Батькiщiна?
Нi не сумна украйна!
Окраiна всiх iмперiй
Пiратська вольниця.

Qvo vadis?

Кенгуру наш ответ
Из-за бугра.
Мы те, что жили
На краю ледника,

Бiлi люди,
Що вийшли з льоду
Щоб  зiгрiтись у Заротусти.
Проте дарма Ясон поцупив
Руно, да все одно…

Qvo vadis? - Кенгуру,

Правители Рима и Египта
На коленях, пощады прося,
Дань нам неся.Наш шит
На воротах Царьграда
Потухшая ли звезда?