Не мов янгол

Александр Балашовв
** Не мов янгол * *
Чарівна дівчина мов янгол неба,
 що ще
для щастя душі треба ?!

це дівчина тієї мрії,
як не подивишся то млієш!
В очах її, горить любов.
вона швидка не наче вітер!

Палка як сонячний удар,
 душі вона моєї квітка,
вона є богом даний дар!

сердечко швидко починає битися,
ну як в таку красуню!
та не влюбитися!

Шалена дівчина,мов янгол неба,
 що ще для щастя душі треба?!

* * Romantik * *