тебе чекають?

Полли Морская
Тебе чекають? Дай відповідь на це питання.
Тебе чекають? Тоді, мої тобі вітання.
Чекати - це права святая,
Як колись жінки чекали на свого самурая.


Одинокість - найболючіша зрада.
Спілкування - серця розрада.
Чекай на мене, я благаю.
Бути з тобою, я бажаю.