I Need You Tonight пиревот, савиршоннай мну

Колюня Былтаков
Йа фсекда хател чиво нипуть пиревести. Асвоить  Ысх.йстффо пиревода с галаванскиего аглицкого на галаванскей русской.
Вот. Ы как-та самосабойу опростал адну пестню очинна мнойу лиупимой и увожжаимой группы. Пачти «адин & адин».
ZZ TOP - I Need You Tonight:

It's three o'clock in the morning        Три часа средь ночи
and the rain begin to fall       дождичек идёт, темно
but I know what I'm needin                вот я знаю, что охота -
but I don't have it all.           ан нету них.я… Говно…
I'm needin someone like you                Вот типя бы на дивань(чик)
that I just wanna do love to.             Исчо водочки стакань(чик)
Baby, baby, I need you tonight.         Киса, даже п – адну типя-а-а!

Outside my window                Вот мотрю в акно йа
it's lonely and cold.                Холодна, тимно
Inside my heart there's a fire          Што-то распалилось
burning out of control.         у миня нутро.
Burning for someone like you                Распалися ты как йа-а-а,
I just wanna do love to.         Йа хачю типя-а-а-а.
Baby, baby, I need you tonight.         Киса-киса, типя йа адну-у-у!

Your love's coming to me         Нету мочи ждамши - 
like a wolf howling at the moon         вою на луну,
but that just doesn't do me                тока вот хачю йа
if I can't get you soon.         лижь типя адну.
I'm calling for someone like you         Йа войу как сабака та -
that I just wanna do love to.                што выипла кота-а-а!
Baby, baby, I need you tonight.                Киса-киса, I need you tonight.