Квiтка-Ружа, Чарiвна, Земна!

Леся Танюк
Посвящается наилучшему ДИРЕКТОРУ
ОРЛИКСКОЙ средней ШКОЛЫ
ЧУЙКО Аркадию Юрьевичу!


Чому Тебе Сьогодні знов згадала,
Коли розквіт мій САД зелений..?
Можливо НАМ шепоче знов ХЕЛЕНА?
САДУ розквітлого, й цього замало!


Щоб полетівши ніченькою до зірок,
Щоб ЗЕМЛЯ не залишалась без води.
Майбутнє є у Квітки, і Роси...
Моє зізнання, це ІСТОРИЧНИЙ строк.


ЛИЦЕ ТВОЄ ІКОНА, Красою ніжно сяє,
Заговоривши мов відкрилось НЕБО!
Раніше я жила, і житиму без Тебе...
Де моя НАДІЯ з низин усе здолає!


КОЛИ НЕБО СИНЄЄ КОЛЬОРИ МІНЯЄ ,
ДУША МОЯ З ОБЛИЧЧЯ ТВОГО, СЯЄ!

(Бред немножко,потом доработаю).